MAINOS

Kirjaväki kohtaa Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vanhan kirjallisuuden päivät 2013

Vanhan kirjallisuuden päivien tunnelmaa.

Vanhan kirjallisuuden päivät tuo kirjanystävät Sastamalaan Sylvään koululle. Tapahtuman avajaisia vietetään perjantaina, mutta ohjelmaa on tarjolla jo torstaista alkaen. Teemana 30-vuotisjuhlavuonna on Kirjan ja kirjallisuuden puolesta.

Torstaina iltapäivästä alkaen Vanhan kirjallisuuden päivien tarjonnan aloittavat Sylvään koululla Suomen tietokirjailijoiden seminaari ja sata merkittävää tietokirjaa esittelevän näyttelyn avajaiset sekä illalla Pukstaavissa filosofisen Niin & näin -lehden 20-vuotisjuhlaseminaari.

Perjantaina avajaisissa kansanedustaja Timo Soini puhuu vanhasta kirjallisuudesta tekemistään löydöistä. Valtiovallan tervehdyksen tuo asunto- ja kulttuuriministeri Pia Viitanen. Kirjan ylistyksen esittää Turun kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukio. Avajaisissa jaetaan Warelius-palkinto ja julkistetaan Vuoden kirjatoukka. Tilaisuuden juontaa toimittaja, kirjailija Matti Rönkä.

Vanhan kirjallisuuden päivät jatkuvat runsaan ja monipuolisen ohjelman parissa lauantaihin. Paikalla on yli viisikymmentä antikvaarista kirjakauppiasta ja kaikkien aikojen suurin määrä esittelypisteistä.

Ohjelmatarjontaan voi tutustua tapahtuman kotisivuilla www.vanhankirjallisuudenpaivat.com.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top