Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Perjantai 14.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kirjaväki kohtaa Sastamalassa

Uutiset

Vanhan kirjallisuuden päivät tuo kirjanystävät Sastamalaan Sylvään koululle. Tapahtuman avajaisia vietetään perjantaina, mutta ohjelmaa on tarjolla jo torstaista alkaen. Teemana 30-vuotisjuhlavuonna on Kirjan ja kirjallisuuden puolesta.

Vanhan kirjallisuuden päivät 2013

Vanhan kirjallisuuden päivien tunnelmaa. Kuva: Samuli Kinnari

Vanhan kirjallisuuden päivät tuo kirjanystävät Sastamalaan Sylvään koululle. Tapahtuman avajaisia vietetään perjantaina, mutta ohjelmaa on tarjolla jo torstaista alkaen. Teemana 30-vuotisjuhlavuonna on Kirjan ja kirjallisuuden puolesta.

Torstaina iltapäivästä alkaen Vanhan kirjallisuuden päivien tarjonnan aloittavat Sylvään koululla Suomen tietokirjailijoiden seminaari ja sata merkittävää tietokirjaa esittelevän näyttelyn avajaiset sekä illalla Pukstaavissa filosofisen Niin & näin -lehden 20-vuotisjuhlaseminaari.

Perjantaina avajaisissa kansanedustaja Timo Soini puhuu vanhasta kirjallisuudesta tekemistään löydöistä. Valtiovallan tervehdyksen tuo asunto- ja kulttuuriministeri Pia Viitanen. Kirjan ylistyksen esittää Turun kirjamessujen ohjelmapäällikkö Jenni Haukio. Avajaisissa jaetaan Warelius-palkinto ja julkistetaan Vuoden kirjatoukka. Tilaisuuden juontaa toimittaja, kirjailija Matti Rönkä.

Vanhan kirjallisuuden päivät jatkuvat runsaan ja monipuolisen ohjelman parissa lauantaihin. Paikalla on yli viisikymmentä antikvaarista kirjakauppiasta ja kaikkien aikojen suurin määrä esittelypisteistä.

Ohjelmatarjontaan voi tutustua tapahtuman kotisivuilla www.vanhankirjallisuudenpaivat.com.

· · ·

1 kommenttia

  1. Tuomas Kuhalainen

    26.6.2014 klo 22:49

    Olen itse menossa tuonne päiville. Oli hyvää infoa tapahtumasta tässä!

Tähän artikkeliin ei voi enää lähettää kommentteja.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: