Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Saskyn lukio- ja opistoselvitykseen puolueeton selvittäjä

Uutiset

Kunnat ilmoittavat osallistumisestaan selvitykseen kesäkuun loppuun mennessä ja sitoutuvat samalla maksamaan osuutensa kustannuksista. Kehittämisrahoitusta on luvassa myös Pirkanmaan liitolta.

Sastamalan koulutuskuntayhtymän toimialueella selvitetään, onko lukioiden ja vapaan sivistystyön oppilaitosten siirtäminen osaksi Saskya taloudellisesti ja toiminnallisesti tarkoituksenmukaista. Selvityksen käynnistämisestä sopi asiaa varten nimetty työryhmä.

Hankkeeseen nimetään puolueeton selvittäjä. Hän voi tulla esimerkiksi Kuntaliiton kautta.

Maakuntajohtaja Esa Halmeen kanssa on sovittu selvityksen 25 000 euron kehittämisrahoituksesta. Pirkanmaan liiton osuus on puolikas ja toinen puolikas mukaan lähtevien toimijoiden.

Kunnat ilmoittavat osallistumisestaan selvitykseen kesäkuun loppuun mennessä ja sitoutuvat samalla maksamaan osuutensa kustannuksista.

Selvitystyön suuntaviivat laaditaan 12. elokuuta.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: