MAINOS

Kokemäenjokivarressa vaelletaan Pyhän Olavin jäljissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Pyhän Olavin vaellusreittiä on valmisteltu myös Kokemäenjoen maisemissa Ulvilan ja Sastamalan välillä. Osuus linkittyy laajempaan kokonaisuuteen. Kansainvälisesti työn alla on Novgorodista Trondheimiin ulottuva vaellusreitti.

Pilottivaellus Ulvilan ja Sastamalan välillä järjestetään 19.-20. heinäkuuta. Vaellus toteutetaan vapaamuotoisesti, omavauhtisesti ja omavastuisesti. Vaeltaa voi paitsi polkupyörällä myös vaikkapa meloen, kävellen tai mopoillen.

Pyhän Olavin vaellusreitin paikallista osuutta on tutkittu heinäkuun lopussa päättyvässä esiselvityshankkeessa. Hankkeen toteuttaja on Kylähyvinvoinnin kehittämisyhdistys Vesajärven Ollit Hämeenkyröstä ja rahoittaja Joutsenten reitti.

Pilottivaelluksesta on lisätietoa hankkeen kotisivuilla osoitteessa www.pyhanolavinreitti.fi.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top