Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 13.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Helle pullautti ammoniakkia ilmoille Eurassa

Uutiset

Myöhään tiistai-iltana Eurassa Luvalahdentiellä pääsi jäähdytyskoneen varoventtiilistä helteen vuoksi ammoniakkia ilmaan. Tästä aiheutui kaasuhälytys, mutta pitoisuudet eivät kohteessa olleet vaarallisia.

Eurassa pelastuslaitos sai Luvalahdentielle kaasuhälytyksen tiistaina iltakymmenen aikaan. Taustalla oli helle, josta johtuen jäähdytyskoneen varoventtiilistä oli päässyt ammoniakkia ilmaan. "Pitoisuudet eivät olleet vaarallisia", kertoo päivystävä palomestari Ari Joelsson. Palokunnalla ei paikalla lopulta ollut tehtävää.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: