Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kolmen pointin kesälesket Kiikoisissa

Uutiset

Kun lesket lempivät on täyttä tätä päivää edelleen. Sanataituri Maiju Lassilan käsiala on hulvattoman hauskaa näytelmän näennäisesti vähistä tapahtumista huolimatta. Repliikit ovat vitsejä parhaasta päästä.

Ohjaaja Juha Hurmeella on Maiju Lassilan näytelmään Kun lesket lempivät kolmen kohdan ohjelma.

"Taidetta, viihdettä ja historiaa", sanoo Juha Hurme tulossa olevasta esityksestä. Sanataituri Maiju Lassilan käsiala on hulvattoman hauskaa näytelmän näennäisesti vähistä tapahtumista huolimatta. Repliikit ovat vitsejä parhaasta päästä.

Ohjaaja ei ole muutellut alkuperäistä tekstiä. "Ei ole tarvinnut. Historiallinen ote on kuitenkin kaukana museaalisesta tylsyydestä. Emme tee tätä virsut jalassa", Hurme kertoo.

Laatutuote on täyttä tätä päivää edelleen. "Tutkimuksemme kärki on kohdistunut kahteen aikamme ilmiöön, taloudellisen hyödyn tavoitteluun ja ihmisen ikävään toisen luo, siis intohimoon", miettii Juha Hurme.

Porin Teatterikerho: Kun lesket lempivät. Ohjaus: Juha Hurme. Käsikirjoitus: Maiju Lassila. Esitykset Kiikoisten kesäteatterissa 9.-11.7. Tarkemmin www.kiikoistenkotiseutuyhdistys.fi. Esitykset myös Merikarvialla 12.-13.7. ja Porissa 21.-25.7.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: