MAINOS

Rattijuoppoja ja väsyneitä kuljettajia lomaliikenteessä

Uutiset

Samuli Kinnari

Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella on juhannuksen jälkeen otettu kiinni noin 250 rattijuopumuksesta epäiltyä. Kuukauden saalista poliisi luonnehtii normaalia suuremmaksi, mutta kesälomakaudelle tyypilliseksi.

Viimeisen kuukauden aikana Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa sattunut kolmisenkymmentä tieltä suistumista tai vastaavaa onnettomuutta, joissa kuljettajan väsymyksellä on saattanut olla vaikutusta. Kymmenessä tapauksessa kuljettaja on itse kertonut nukahtaneensa tai saaneensa jonkinlaisen väsymys- tai sairauskohtauksen. Osa tapauksista on johtanut vakaviin henkilövahinkoihin.

Poliisi muistuttaa, että väsymys on rattijuopumukseen rinnastettava riski liikenteessä. Väsyneenä ajaminen on myös säädetty laissa rangaistavaksi teoksi.

Liikenteeseen poliisi toivookin lähdettävän vasta selvinpäin ja pirteänä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top