Työttömyys kasvoi Sastamalassa toiseksi eniten Pirkanmaalla

Uutiset

Vuoden aikana työttömien työnhakijoiden määrä on Pirkanmaalla noussut suhteellisesti toiseksi eniten Sastamalassa. Kasvuprosentti on 31. Kesäkuun lopussa työttömyysaste oli Sastamalassa 11,0 prosenttia.

Koko Pirkanmaalla työllisyystilanne heikentyi kesäkuussa. Työttömien työnhakijoiden määrä laski tammi-toukokuussa merkittävästi. Kesäkuun nouseva suunta selittyy osin kesäajan kausiluonteisella kasvulla.

Seutukunnittain tarkasteltuna työttömien työnhakijoiden määrä kasvoi eniten Sastamalan ja Punkalaitumen muodostamalla Lounais-Pirkanmaalla, jossa kuitenkin työttömyysaste oli seutukuntien alhaisin eli 10,9 prosenttia. Punkalaitumen työttömyysprosentti 9,3 oli koko Pirkanmaan matalin.

Myös Satakunnassa työttömyys on noussut. Maakunnan alhaisin työtömyysaste oli Huittisten 7,7 prosenttia. Säkylässä työttömänä oli 8,0, Köyliössä 8,3, Laviassa 11,6 ja Kokemäellä 12,1 prosenttia työvoimasta.

Kesäkuun lopussa työttömyysaste oli Pirkanmaalla 14,7 ja Satakunnassa 12,9 prosenttia, joka on saman verran kuin koko maassa keskimäärin.

· · · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top