ILMOITUS

Sateet häiritsevät sadonkorjuuta

Uutiset

Samuli Kinnari

Syysviljojen puinnit olivat loppusuoralla Etelä-Suomessa ja kevätviljojenkin puinnit pääsivät hyvään vauhtiin, kunnes epävakaisiksi muuttuneet sääolosuhteet keskeyttivät sadonkorjuun etenemisen. Voimakkaiden, kuuroluonteisten sateiden lomassa on ollut vaikea löytää sopivaa rakoa puintien jatkamiselle. Vielä alkuviikolla sadonkorjuutyöt olivat ProAgrian mukaan kuitenkin tavanomaisessa aikataulussaan Etelä- ja Keski-Suomessa. Mikäli sateet jatkuvat, on vaarana kasvustojen ränsistyminen, homeiden lisääntyminen ja sadon laadun heikkeneminen.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top