Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Valtuusto asetti tilapäisen valiokunnan selvittämään Ilola-luottamusta

Uutiset

Sastamalan kaupunginvaltuusto päätti asettaa tilapäisen valiokunnan. Kysymyksessä on kuntayhtymä Ilolan kiinteistöhallituksessa istuvan kaupungin edustajan luottamuksen arvioiminen ja mahdollinen erottaminen.

Sastamalan kaupunginvaltuusto päätti maanantain kokouksessaan asettaa tilapäisen valiokunnan.

Kysymyksessä on kuntayhtymä Ilolan kiinteistöhallituksessa istuvan kaupungin edustajan luottamuksen arvioiminen ja mahdollinen erottaminen. Kiinteistöhallituksessa Sastamalaa edustaa puheenjohtaja Antti-Matti Mattila (kesk.).

Valtuustoryhmien puheejohtajien esityksen mukaisesti jäseniksi valittiin valtuuston puheenjohtajisto. Valiokunnan puheenjohtajaksi nimettiin Mikko Rauva (kok.), varapuheenjohtajaksi Heikki Horila (sd.) ja jäseneksi Ulla Yli-Hongisto (kesk.)

Taina Niemi (kesk.) esitti, että valtuusto odottaisi Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ratkaisua Ilolan henkilökunnan tekemään valitukseen. Tähän Eveliina Asikainen (vihr.) kommentoi, että luottamuksen arviointi ei ole riippuvainen oikeuden päätöksestä. Niemen esitys raukesi kannattamattomana.

Valtuusto päätti tilapäisen valiokunnan asettamisesta yksimielisesti.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top