Valtuusto asetti tilapäisen valiokunnan selvittämään Ilola-luottamusta

Uutiset

Sastamalan kaupunginvaltuusto päätti maanantain kokouksessaan asettaa tilapäisen valiokunnan.

Kysymyksessä on kuntayhtymä Ilolan kiinteistöhallituksessa istuvan kaupungin edustajan luottamuksen arvioiminen ja mahdollinen erottaminen. Kiinteistöhallituksessa Sastamalaa edustaa puheenjohtaja Antti-Matti Mattila (kesk.).

Valtuustoryhmien puheejohtajien esityksen mukaisesti jäseniksi valittiin valtuuston puheenjohtajisto. Valiokunnan puheenjohtajaksi nimettiin Mikko Rauva (kok.), varapuheenjohtajaksi Heikki Horila (sd.) ja jäseneksi Ulla Yli-Hongisto (kesk.)

Taina Niemi (kesk.) esitti, että valtuusto odottaisi Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ratkaisua Ilolan henkilökunnan tekemään valitukseen. Tähän Eveliina Asikainen (vihr.) kommentoi, että luottamuksen arviointi ei ole riippuvainen oikeuden päätöksestä. Niemen esitys raukesi kannattamattomana.

Valtuusto päätti tilapäisen valiokunnan asettamisesta yksimielisesti.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top