MAINOS

Kemira Chemicalsin hankkeen YVA-menettely jouhevasti läpi

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Kemira Chemicalsin ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta koskien märkälujahartsin ja selkeytyksen apuaineen tuotannon siirtämistä Sastamalaan. Lausunnon mukaan arviointiselostuksesta saa selkeän ja hyvän kokonaiskuvan laajennushankkeen ympäristövaikutuksista Sastamalan tehdasalueella, tehtaan lähialueilla ja Kokemäenjokeen.

Mielipiteitä arviointiselostuksesta ei esitetty. Yhteysviranomainen on kuitenkin ottanut arviointiselostusvaiheen yleisötilaisuudessa esille tulleita asioita huomioon.

Neuvonta sujuvoitti YVA-prosessia

Hankkeen YVA-menettely alkoi helmikuussa ja kesti seitsemän kuukautta. Pirkanmaan ELY-keskuksen mukaan neuvonta ennen menettelyn vireilletuloa näyttää sujuvoittaneen tässä tapauksessa YVA-menettelyä sekä on osaltaan vaikuttanut arviointiselostuksen laatuun ja riittävyyteen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top