ILMOITUS

Vammalan aluesairaalan päivystyksen yt-neuvottelut alkoivat

Uutiset

Samuli Kinnari

Tehy kertoo, että Sastamalassa Vammalan aluesairaalan päivystystoimintaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat alkaneet.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on siirtämässä aluesairaalan päivystyksen Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminnaksi ensi vuoden alusta Sastamalan kaupunginvaltuuston linjauksen mukaisesti.

Muutoksen yhteydessä osa päivystyksen nykyisestä henkilökunnasta siirtyisi Sastamalan kaupungin työntekijöiksi ja osa töihin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin muihin toimintayksiköihin. Siirtymisten periaatteista neuvottelut jatkuvat niin ammattijärjestöjen, sairaanhoitopiirin kuin Sastamalan kaupunginkin kesken. Vakituista henkilökuntaa ei olla irtisanomassa tai lomauttamassa yt-neuvottelujen seurauksena.

Päivystystoiminnan siirron myötä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toiminta Vammalan aluesairaalassa pienenee entisestään. Tehyn Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ammattiosasto on huolissaan jäljelle jäävän toiminnan turvaamisesta pienenevillä resursseilla. Ammattiosasto toivoo myös kunnilta sitoutumista sairaalan käyttöön jatkossakin.

Päivystystoiminnan siirtämistä koskevat yhteistoimintaneuvottelut jatkuvat lokakuun lopussa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top