MAINOS

Tapahtumatuottaja aloitti työt Sastamalassa

Uutiset

Sastamalan Seudun Yrityspalvelu, Sastamalan kaupungin elämänlaatu -osaprosessi, Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ja Vammalan Yrittäjät ovat sopineet yhteistyöstä tapahtumatuottajan määräaikaisen tehtävän perustamiseksi.

“Elinkeino-ohjelman linjauksen mukaisesti kaupungin tapahtumatoimintaa aktivoidaan ja tämä on yksi merkittävä toimenpide tavoitteen viemisessä käytäntöön”, sanoo Sastamalan Seudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Mikko Nieminen.

Tapahtumatuottaja toimii Sastamalan Seudun Yrityspalvelun palkkaamana työntekijänä. Yhteistyösopimuksessa mukana olevat osapuolet maksavat kukin sopimuksen mukaisen osuuden toiminnan resursoinnista.

Yleisneuvontaa tapahtumajärjestäjille

Sopimusosapuolille tapahtumatuottaja tuottaa erikseen sovittuihin tapahtumiin ja toimintaan liittyvät palvelut maksuosuuksien mukaisessa suhteessa. Hän antaa myös yleisneuvontaa kaupungissa toimiville, tapahtumia järjestäville tahoille esimerkiksi lupien hankinnassa, hakemusten tekemisessä ja muissa tapahtumajärjestelyihin liittyvissä asioissa.

“Yhteisen henkilön palkkaaminen on erinomainen osoitus toimijoiden halusta yhteistyössä aktiivisesti kehittää tapahtumatoimintaa ja elävöittää sitä kautta myös paikallista elinkeinoelämää”, toteaa Nieminen.

Tapahtumatuottajan tehtävä on määräaikainen ensi vuoden loppuun saakka. Sopimus sisältää kaksi optiovuotta, joilla sopimusta on mahdollista jatkaa. Jos sopimus toteutuu myös optiovuosien osalta, on toiminnan suunniteltu kesto silloin vuoden 2017 loppuun.

Sopimuksen mukaisesti tapahtumatuottajan tehtävä on alkanut 1. lokakuuta ja tehtävää hoitamaan on valittu Saana Ollila. Ollila on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan erilaisissa tuotannoissa ja hankkeissa sekä muun muassa Vanhan kirjallisuuden päivien tapahtumatuottajana ja Joulu saapuu Sastamalaan -projektin tapahtumakoordinaattorina. Koulutukseltaan hän on markkinoinnin tradenomi ja on suorittanut tapahtumatuottajan ammattitutkinnon.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top