Kokemäen kaupunginjohtaja konsertoi Kollien illan päätteeksi

Uutiset

Kauppiaat järjestävät Kokemäellä yhdessä kaupungin kanssa Kollien illan perjantaina 14. marraskuuta.

Perinteiset kivijalkakaupat ovat yhdessä mukana pidennetyin aukioloajoin palvelemassa asiakkaita. Kokemäeltä kerrotaan, että idea yhteisestä tempauksesta on alkujaan peräisin Vanhan Rauman kauppiailta.

Kollien illan markkinahumu rauhoittuu Kokemäen kirkossa kello 20 alkavaan konserttiin, jossa kaupunginjohtaja Reijo Siltala esiintyy Elina ja Jussi Törmän säestyksellä. Ilmaisen konsertin käsiohjelmamaksun tuotot ohjataan Kokemäen SPR:n hyväksi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top