ILMOITUS

Nenäpäivänä hullutellaan ja tehdään hyvää

Uutiset

Samuli Kinnari

Nenäpäivä

Nenäpäivänä tehdään hyvää ja hupsutellaan. Vauhdissa Miikka Mäkelä ja Mervi Haapanen Sastamalan Opistosta.

Sastamalassa järjestetään Nenäpäivän tapahtuma Vammalan torilla tänään perjantaina kello 13-16.

“Tempauksella pyritään saamaan paikallisia ihmisiä mukaan hyväntekeväisyyteen hauskalla tavalla”, kertoo Mervi Haapanen Sastamalan Opistosta. Torilla voi tunnettuja sastamalalaisia haastaa helppoihin peleihin ja leikkeihin taskunpohjalta löytyvillä pennosilla. Nenäilemässä on mukana rata-autoilija Juuso-Matti Pajuranta, VaLePan pelaajia, kirjailijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen, kunnallispoliitiikko Ilmari Nurminen ja naamailija MotoriikkaMiikka.

Opiston sirkusopettaja opettaa jonglöörausta, Kirjaset-täti kertoo tarinoita eri maailmoista ja leijonanaiset askarruttavat teemalla “Duunaa oma nenä” Torikeskuksen aulassa. Sastamalan Musiikkiopiston soittajat esiintyvät kello 14.30 ja 15.30. Liikuntakeskus Pinkissä on nenäjumppia. Aittalahden opistotalolla on Naurujoogakurssi kello 18 sekä stand up -komiikan työpaja kello 17-21 ja lauantaina kello 10-17. Opiston kursseille on toivottu ennakkoilmoittautumista.

Nenäpäivän lippaita on koko viikon Keikyän ja Kiikan uimahalleilla, Vinkissä sekä Superin ja Torikeskuksen kassoilla. Kaikissa K-kaupoissa on myynnissä Nenäpäivän neniä.

Nenäpäivän tempauksen järjestämisessä ovat mukana Sastamalan Opisto, LC Vammala / Annastuunat, VaLePa, lasten ja nuorten kirjatapahtuma Kirjaset, Sastamalan Musiikkiopisto, Liikuntakeskus Pinkki, K-supermarket Torikeskus, Kiinteistö Oy Vammalan Torikeskus, Alueviesti, Iskelmä Sastamala sekä Kokemäenjokilaakson Uutiset.

Nenäpäivä kerää varoja köyhien ihmisten auttamiseen muun muassa Afrikassa. Tuotto käytetään lasten koulutukseen, perheiden ja yhteisöjen vahvistamiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Viime vuonna Nenäpäivä keräsi yli kolme miljoonaa euroa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top