Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalassa Karkku-kodin ja Kosken kiinteistön kauppa kaatui

Uutiset

Tilakeskuksen johtokunta ei hyväksynyt Karkku-kodista ja Kosken kiinteistöstä saatua tarjousta. Tarjousajan päätyttyä Tilakeskukseen on ottanut yhteyttä taho, joka olisi kiinnostunut vuokraamaan kiinteistöt perhekuntoutusyksikön tarpeisiin.

Tilakeskuksen johtokunta ei hyväksynyt Karkku-kodista ja Kosken kiinteistöstä saatua tarjousta. Päätös syntyi vastoin esittelijän ehdotusta äänin 1-6.

Keskustelun kuluessa Olavi Vinha (kesk.) esitti, ettei saatua tarjousta hyväksyttäisi. Jarkko Kulonpää (ps.), Aatto Salo (sd.), Ulpu Hukkanen (kok.), Heljä Leppäniemi (sd.) ja Helena Santa (kesk.) olivat Vinhan ehdotuksen kannalla. Kimmo Suoniemi (kok.) äänesti tarjouksen hyväksymisen puolesta.

Kiinnostunut vuokraaja perustaisi perhekuntoutusyksikön

Tarjousten jättäminen Karkku-kodista ja Kosken kiinteistöstä päättyi 29. lokakuuta. Tilakeskukseen otti kaksi päivää myöhemmin yhteyttä taho, joka olisi kiinnostunut vuokraamaan kiinteistöt lastensuojelutoimintaa varten. Tarkoituksena olisi perustaa pieni perhekuntoutusyksikkö, joka työllistäisi kokoaikaisesti vähintään seitsemän henkilöä. Tilatarve alkaisi ensi keväänä.

Kiinteistöjä myyty vuosi

Kaupunki yritti myydä Karkku-kotia ja Kosken kiinteistöä ensimmäisen kerran vuosi sitten syksyllä. Tuolloin saadut kaksi tarjousta hylättiin liian alhaisina.

Tämän jälkeen kohteet annettiin myyntiin kiinteistönvälittäjälle, mutta kiinnostus oli heikkoa. Syksyllä kaupunki kokeili myyntiä jälleen itse ja sai yhden tarjouksen, jota Tilakeskuksen johtokunta nyt käsitteli.

Maankäyttötyöryhmä puolsi myyntiä kaksi päivää ennen kuin vuokrauksesta kiinnostunut taho otti kaupunkiin yhteyttä.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top