Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

VaLePa ainoana suomalaisjoukkueena jatkoon Euroopan cupeissa

Uutiset

Seuraavalla kierroksella VaLePa saa vastaansa Zaksa Kedzierzyn-Kozlen Puolasta. Apuvalmentaja Hannu Hautamäki on tyytyväinen tulevan vastustajan kovasta tasosta.

Torstai-iltana Vammalan Lentopallo pudotti CEV Cupissa Tallinnan Selverin voittamalla ottelun vieraissa luvuin 1-3 ja erin 25-23, 25-27, 23-25 ja 22-25. Pohjalla VaLePalla oli puhdas kotivoitto 3-0.

Tallinnassa VaLePasta olivat kentällä pääasiassa Antti Esko, Sjoerd Hoogendoorn, Sakari Mäkinen, Elviss Krastins, Matthew Pollock, Eduard Venski ja Jarmo Korhonen. Olkapäävaivasta kärsinyt Olli Kunnari kävi kentällä vain erien lopussa lähinnä syöttämässä.

"Kovaa vääntöähän se oli. Selver tuli kovaa ensimmäiseen erään ja pelasivat keskeltä ns. kakkospassarinsa Ergo Sartakovin kautta yllättävän paljon. Saimme ottelun edetessä kuitenkin otetta ja aikalailla rutiinilla hoitui voitto kotiin. Kyllä nyt näki, että olemme pelanneet näitä Europelejä aiemminkin, ei hätkähdetty", kommentoi VaLePan apuvalmentaja Hannu Hautamäki.

Seuraavalla kierroksella VaLePa saa vastaansa Kokkolan Tiikerit pudottaneen Zaksa Kedzierzyn-Kozlen Puolasta. Hannu Hautamäki on tyytyväinen tulevan vastustajan kovasta tasosta.

"Tosi hienoa että kolmantena vuotena perättäin saadaan todellinen huippujoukkue Tyrväälle. Jatkopaikka on jäänyt haaveeksi tähän asti, mutta kovia ovat vastustajatkin olleet", Hautamäki kommentoi. "Nyt on paikka ottaa se seuraava askel. Kyllähän saumat on voittaa mitä Tiikerit-otteluita katselimme", hän jatkaa.

Seuraavat ottelut pelataan Puolassa välillä 2.-4.12. ja Sastamalassa välillä 16.-18.12.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: