ILMOITUS

Kokemäellä aletaan kouluttaa kunnossapitoasentajia alueen teollisuuden tarpeisiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Sataedu aloittaa ensi syksynä Kokemäellä kunnossapitoasentajan koulutuksen, joka on uudistettu vastaamaan alueen teollisuuden tarpeisiin.

“Keskusteluissa esiin tulleiden tarpeiden vuoksi olemme vahvistaneet perinteistä kunnossapitoasentajan koulutusta sähköalan osaamisella. Näin yritykset saavat tarvitsemiaan ammattilaisia samalla, kun kunnossapitoala tarjoaa uramahdollisuuden myös sähköalasta kiinnostuneille nuorille”, sanoo koulutuspäällikkö Antti Kartastenpää.

Kunnossapitoasentajien koulutus alkaa metallialan perusopinnoilla, kuten levy- ja hitsaustaitojen opiskelulla. Myöhemmin opinnot keskittyvät kunnossapitoon ja Kokemäellä myös sähköalaan. Opiskelijoiden työssäoppimispaikkojen nähdään löytyvän alueelta helposti ja myös työllistymismahdollisuuksia luonnehditaan hyviksi.

“Kunnossapitoasentajien tarve on suuri teollisuudessa. Heitä tarvitaan tehtaiden toiminnan ylläpidossa. Toimivat prosessit ovat yritykselle kannattavuus-, tuottavuus- ja imagotekijöitä, toteaa Kartastenpää.

Haku uuteen koulutukseen on kevään yhteishaussa, joka käynnistyy helmikuussa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top