Tiukka äänestys: Huittinen irtisanoo lomitussopimukset

Uutiset

Huittisten kaupunginhallitus päätti äänin 4-4 irtisanoa kaupungin ja Melan väliset toimeksiantosopimukset koskien lomituspalveluja. Puheenjohtajan ääni ratkaisi, poissa oli yksi jäsen.

Huittisten kaupunginhallitus päätti äärimmäisen tiukalla äänestyksellä irtisanoa kaupungin ja Melan väliset toimeksiantosopimukset koskien lomituspalveluja. Sopimukset päättyvät ensi vuoden lopussa.

Päätös syntyi äänin 4-4 ja 1 poissa. Äänten ollessa tasan puheenjohtajan ääni ratkaisi. Keskustelun kuluessa Asko Ritakallio (kesk.) esitti Simo Riuttamäen (ps.) kannattamana, ettei toimeksiantosopimuksia irtisanota. Äänestyksessä he saivat tuekseen Pekka Kankaanpään (vas.) ja Susanna Visurin (ps.). Kaupunginjohtajan ehdotusta kannattivat puheenjohtaja Aimo Lepistö (kesk.), Jari Maine (kok.), Helena Manninen (kesk.) ja Aila Hänninen (sd.). Outi Kontio (kok.) ei esteellisenä osallistunut pykälän käsittelyyn.

Melan toimeksiantosopimukseen perustuen Huittinen hallinoi maatalouslomituksen paikallisyksikköä, johon sen lisäksi kuuluvat Punkalaidun, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Nakkila, Rauma ja Säkylä. Kokonaisuutena Melalta saatava korvaus ei ole riittänyt kattamaan kaikkia aiheutuvia kuluja.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat