MAINOS

Tiukka äänestys: Huittinen irtisanoo lomitussopimukset

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunginhallitus päätti äärimmäisen tiukalla äänestyksellä irtisanoa kaupungin ja Melan väliset toimeksiantosopimukset koskien lomituspalveluja. Sopimukset päättyvät ensi vuoden lopussa.

Päätös syntyi äänin 4-4 ja 1 poissa. Äänten ollessa tasan puheenjohtajan ääni ratkaisi. Keskustelun kuluessa Asko Ritakallio (kesk.) esitti Simo Riuttamäen (ps.) kannattamana, ettei toimeksiantosopimuksia irtisanota. Äänestyksessä he saivat tuekseen Pekka Kankaanpään (vas.) ja Susanna Visurin (ps.). Kaupunginjohtajan ehdotusta kannattivat puheenjohtaja Aimo Lepistö (kesk.), Jari Maine (kok.), Helena Manninen (kesk.) ja Aila Hänninen (sd.). Outi Kontio (kok.) ei esteellisenä osallistunut pykälän käsittelyyn.

Melan toimeksiantosopimukseen perustuen Huittinen hallinoi maatalouslomituksen paikallisyksikköä, johon sen lisäksi kuuluvat Punkalaidun, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Nakkila, Rauma ja Säkylä. Kokonaisuutena Melalta saatava korvaus ei ole riittänyt kattamaan kaikkia aiheutuvia kuluja.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top