MAINOS

Vammalan aluesairaala tiivistää yhteistyötä terveyskeskuksen kanssa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus päätti kampusjohtoryhmien perustamisesta.

Vammalan ja Valkeakosken aluesairaalat tiivistävät yhteistyötä terveyskeskusten kanssa. Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyötä kehittämään ja johtamaan perustetaan molemmille sairaalapaikkakunnalle kampusjohtoryhmät, joiden työ alkaa helmikuussa.

Sastamalassa kampusjohtoryhmän puheenjohtajana toimii Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden eli Sotesin perusterveydenhuollon johtava ylilääkäri Jussi Korkeamäki. Kampusjohtoryhmiin tulee kaksi edustajaa sairaalan johdosta, kaksi perusterveydenhuollon johdosta, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin yhtymähallinnon edustaja ja henkilöstön edustaja sekä erikoissairaanhoidosta että perusterveydenhuollosta. Kaupungeilla ja aluesairaaloiden käyttäjäkunnilla on mahdollisuus nimetä yksi edustaja kampusjohtoryhmään.

Kampusjohtoryhmillä ei ole hallinnollista päätösvaltaa. Sairaaloiden osalta hallintopäätöksiä tekevät edelleen sairaalan johtaja tai johtokunta ja perusterveydenhuollon osalta kunnan viranhaltija tai toimielin. Johtoryhmien toimikausi jatkuu valtuustokauden loppuun.

Aluesairaalat ovat vuodenvaihteesta tehneet entistä tiiviimpää yhteistyötä Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin kanssa. Se näkyy ennen kaikkea leikkaustoiminnassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top