Vuoden kylää etsitään Pirkanmaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan Vuoden kylä -kilpailu on avattu. Samassa yhteydessä etsitään Maaseudun tiennäyttäjää ja Vuoden maaseutuhenkilöä.

Kilpailuun saa kuka tahansa ilmoittaa kylän tai henkilön, jonka kokee palkinnon arvoiseksi. Ehdotukseen tarvitaan ainoastaan perustelu ja ehdottajan nimi. Kolmena aikaisempana vuonna palkittua vuoden kylää ei voi ehdottaa.

Saapuneiden ehdotusten perusteella Vuoden kylä -työryhmä valitsee finalistit ja tarpeen vaatiessa vierailee finalistikylissä. Voittajakylän yhdistys saa palkinnoksi 800 euroa. Pirkanmaan Vuoden kylä ilmoitetaan automaattisesti mukaan valtakunnalliseen kilpailuun.

Maaseudun tiennäyttäjäksi etsitään kylätoiminnassa erityisen ansioituneita henkilöitä. Vuoden maaseutuhenkilö puolestaan on saavuttanut erinomaisia tuloksia erityisesti kylätoiminnassa, Leader-toiminnassa tai muussa paikallisessa kehittämistyössä.

Ehdotuksia voi tehdä 9. maaliskuuta saakka Pirkan Kylille esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen marja.vehnamaa(a)pirkankylat.fi ja kirjepostina osoitteella Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top