MAINOS

Itsemaksavat koulutakseihin jatkossakin Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginhallituksen päätöksen mukaan itsemaksavat oppilaat voivat jatkossakin kulkea esi- ja perusopetuksen koulutakseissa.

Kasvatus- ja opetuslautakunta linjasi viime viikolla, että itsemaksavien oikeus matkustaa koulutakseissa poistetaan. Tämä perustui näkemykseen, jonka mukaan käytäntö olisi lainvastainen ja ristiriidassa kuntalaisten tasapuolisen kohtelun kanssa.

Kaupunginhallitus otti asian käsittelyyn ensimmäisen varapuheenjohtajan Pertti Hakasen (kesk.) päätöksellä. Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin ehdotuksesta kaupunginhallitus päätti poistaa koulukuljetusperiaatteisiin itsemaksavien osalta tehdyn muutoksen. Asiassa noudatettua vakiintunutta käytäntöä ei kaupunginhallituksen mukaan voida pitää lainvastaisena, koska kaupungilla on oikeus päättää koulukuljetusten käytännön järjestelyistä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top