ILMOITUS

Teknikum-konserni osti osan unkarilaisyhtiöstä

Uutiset

Samuli Kinnari

Yksityishenkilöiden omistuksessa oleva Teknikum Yhtiöt Oy on ostanut noin 25 prosentin osuuden unkarilaisesta kumi- ja muovialan yrityksestä T-Plasztik. Kauppa tehtiin 28. tammikuuta.

Ostettavan yhtiön liikevaihto on noin 22 Meur ja työntekijöitä on noin 400. T-Plasztikin suurimmat asiakkaat ovat kodinkone- ja auto-osienvalmistajat pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa. Ostettavan yhtiön perustajaosakkaat jatkavat yhtiön omistajina myös yrityskaupan jälkeen.

Teknikum-konsernin strategiana on kasvaa ja kansainvälistyä voimakkaasti. Yritysoston ansiosta Teknikum ottaa merkittävän askeleen yhä kansainvälisemmäksi yritykseksi ja vahvistaa otettaan Keski-Euroopan markkinoilla sekä mahdollistaa uudet asiakassektorit kumi- ja muoviosien alihankinnassa.

Teknikum-konsernin henkilöstömäärä on noin 400 ja sen liikevaihto viime vuonna oli noin 50 miljoonaa euroa. Konsernilla on tehtaat Vammalassa, Kiikassa, Keravalla ja Kiinassa sekä myyntiyhtiö Saksassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top