Metsissä miljoonien tuulivahingot

Uutiset

Samuli Kinnari

Kovat tuulet ovat eri puolilla eteläistä Suomea viime aikoina vahingoittaneet ja kaataneet puita.

Vahingoittuneen puuston määrä on Suomen metsäkeskuksen mukaan satoja tuhansia kuutiometrejä ja arvoltaan miljoonia euroja. Laajamittaisia, yhtenäisiä tuhoja ei ole aiheutunut. Tuulenkaadot ovat yksittäisinä puina tai pieninä puuryhminä.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Suomen metsäkeskus muistuttaa metsänomistajan vastuusta tuhopuiden korjuussa. Tuulenkaadot esimerkiksi houkuttelevat metsään tuhoja aiheuttavia kirjanpainajakuoriaisia. Aiheesta on metsänomistajille tietoa Suomen metsäkeskuksen nettisivustolla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top