MAINOS

Lukioasia seuraavaksi kh:ssa – Esitys: Mouhijärvelle ja Äetsään ei uusia opiskelijoita, ovet kiinni kesällä 2016, joustava siirtyminen Vammalaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa päätöksenteko Mouhijärven lukion ja Äetsän Sarkia-lukion lakkauttamisesta etenee.

Seuraavaksi kaupunginhallitus päättää esityksestään valtuustolle. Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esitys on kasvatusjohtaja Pekka Kareksen esityksen mukainen.

Esityksen mukaan Mouhijärven lukio ja Äetsän Sarkia-lukio lakkautetaan 31.7.2016. Uusia opiskelijoita ei enää tänä syksynä oteta.

Lisäksi esitetään, että nykyisille ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoille taataan joustava siirtyminen Vammalan lukioon 1.8.2016 alkaen. Joustavaa siirtymistä tuetaan yksilöllisellä opintojen ohjauksella ja opiskelijoiden ryhmäytymistä yhteisöllisyyttä korostavalla ohjelmalla kahtena seuraavana lukuvuonna. Tarkoitukseen varataan erillinen 7 000 euron määräraha tälle vuodelle ja 8 000 euron määräraha ensi vuoden talousarvioon.

Kasvatus- ja opetuslautakunta on päätöksellään vaatinut, että nykyisten lukiolaisten on saatava opiskella loppuun Mouhijärven lukiossa ja Äetsän Sarkia-lukiossa.

Kaupunginhallituksessa asia on esillä maanantaina 20.4. ja valtuustossa siitä viikon kuluttua.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top