Koululaisnäytelmä juhlistaa Akseli Gallen-Kallelaa

Uutiset

Sastamalassa Akseli Gallen-Kallelan juhlavuoteen on valmistunut Marko Vesterbackan kirjoittama koululaisnäytelmä Kaksi poikaa ja varis. Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan kansallistaiteilijaan oman tekemisen kautta.

Marko Vesterbacka

Marko Vesterbacka.

Sastamalassa Akseli Gallen-Kallelan 150-vuotisjuhlavuotta varten on valmistunut koululaisnäytelmä Kaksi poikaa ja varis.

Näytelmän on kirjoittanut lehtori ja kirjantekijä Marko Vesterbacka. Innoituksena on toiminut Akseli Gallen-Kallelan teos Poika ja varis.

Juhlavuotta koordinoiva kaupungin kulttuuripalvelut on lahjoittanut näytelmän kaikkiin sastamalalaisiin kouluihin. Tarkoituksena on, että sastamalalaiset lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan kansallistaiteilijaan oman tekemisen kautta.

Näytelmä on tulossa julkiseen esitykseen syksyllä. Sen voi kuitenkin nähdä jo lauantaina Stormin koulun kevätjuhlassa kello 9. Yleisö on tervetullutta, mutta tilojen ollessa rajalliset ovat etusijalla koululaiset ja heidän lähipiirinsä.

· ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat