VaLePan miesten kakkosjoukkue osaksi Mestaruusliigajoukkueen organisaatiota

Uutiset

Toimintansa kehittämisen ja tehostamisen on Vammalan Lentopallo ottanut tavoitteekseen. Osana näitä toimenpiteitä myös JunnuValepan organisaatiota ja toiminnan painopistealueita on haluttu tarkastaa. Tuloksena on syntynyt uusi organisaatiomalli.

Aikaisemmin junioritoiminnan kehittäjänä toiminut Toni Vahela jatkaa juniori- ja valmennuspäällikkönä. Seurassa on siis päätetty luopua erilisestä junioripäälliköstä sekä keskittää samalle henkilölle junioritoiminnan organisointi ja vastuu valmennuksen laadusta. Juniori- ja valmennuspäällikön apuna tulevat toimimaan poikajoukkueiden valmennusvastaava ja tyttöjunioreiden toiminnan koordinaattori.

Yksi merkittävimmistä organisaatiouudistuksista koskee miesten kakkosjoukkuetta. Uudessa toimintamallissa joukkue tulee siirtymään osaksi Mestaruusliigajoukkueen organisaatiota. Tavoitteena on vahvistaa entisestään omien poikajunioreiden kehittymismahdollisuuksia sekä näin ollen lähentää Mestaruusliigajoukkueen ja kakkosjoukkueen toimintaa.

Poikajunioreilla on ensimmäinen mahdollisuus osoittaa taitojaan liigajoukkueen valmennukselle perjantaina, jolloin järjestetään kaksiosainen Try Out -harjoitus Ugis Krastinsin ja Hannu Hautamäen johdolla.

Miesten kakkosjoukkue pelaa tulevalla kaudella kakkossarjassa. Pääosin junioreista koostuvalle joukkueelle on asetettu tavoitteeksi nousu ykkössarjaan kauden päätteeksi.

Ensi kaudesta alkaen JunnuValepan toiminnassa tullaan aloittamaan entistä määrätietoisempi työ myös tyttö- ja naislentopallon kehittämiseksi. Ensimmäisenä tavoitteena on junioreista koostuvan naisten joukkueen perustaminen.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top