MAINOS

Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttelyssä saa katsoa ja koskea

Uutiset

Samuli Kinnari

Punkalaitumella Talonpoikaismuseo Yli-Kirran miljöössä vietetään lauantaina ja sunnuntaina Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttelyä. Noin viiden hehtaarin museoalueella esitellään vanhoja maalaistalon työtapoja talkoovoimin ja lukuisin eri tavoin.

Ohjelmassa ovat muun muassa puinti- ja kyntönäytökset sekä traktoriparaati. Plankkusahan, klapikoneen ja pärehöylän toiminta tulee myös tutuksi. Lisäksi on kasvivärjäystä, kehräystä ja matonkudontaa. Kakkoa paistetaan ulkouunissa, saippuaa ja punamultamaalia keitetään sekä punotaan köyttä. Riukuaitaa ja pärekattoakin syntyy.

Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttely on järjestetty yhtäjaksoisesti vuoden 1992 kesästä lähtien. Koiramäen talonakin tunnettu Yli-Kirra esittäytyy tapahtumassa toiminnallisena museona, jossa esineisiin ja koneisiin saa koskea.

Talonpoikaismuseo Yli-Kirra, Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttely, 4.-5.7. klo 10-17. Tapahtumaan on pääsymaksu.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top