Kilvetön kaahasi poliisia pakoon Sastamalassa

Uutiset

Tiistaina iltapäiväkolmelta poliisipartiota vastaan ajoi Sastamalan keskustassa rekisterikilvetön henkilöauto.

Tiistaina iltapäiväkolmelta poliisipartiota vastaan ajoi Sastamalan keskustassa rekisterikilvetön henkilöauto. Partio päätti tarkastaa auton ja kääntyi sen perään kytkien pysäytysvalot. Auto kuitenkin jatkoi matkaa ja lähti voimakkaasti kiihdyttämään kohti Punkalaidunta.

Auton nopeus kuudenkympi rajoitusalueella oli kovimmillaan noin 130 km/h. Pakenija ohitteli muita autoja vaarallisesti ohituskieltoalueella ja partio menetti näköyhteyden pakenevaan autoon.

Hetken kuluttua hätäkeskus ilmoitti auton ulosajosta Punkalaitumentien ja Jokelantien risteyksen tuntumassa. Kuljettaja tavattiin seisomasta auton vierellä.

Auto oli suistunut oikealle kaartuvassa mutkassa kulkusuunnassaan vasemmalle metsään kaataen pienempiä puita osuen lopulta kylki edellä isoon koivuun. Auto romuttui täysin. Kuljettaja sai pintahaavoja käsiinsä.

Kaahari kiinniotettiin Tampereen poliisivankilaan epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Autossa oli takana kuluneet nastarenkaat ja auto oli käyttökiellossa.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat