Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Perinteiset jokkikset hyvän sään aikaan

Uutiset

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajettiin viime viikonloppuna jokkista, Japirak JM -kilpailu. Hyviä paikalliskamppailuitakin nähtiin.

Japirak JM

Parhaana palkittu Säkylän UA:n Rami Helin.

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajettiin viime viikonloppuna jokkista, Japirak JM –kilpailu. Ajamassa oli runsaasti kuljettajia lähialueen autourheiluseuroista, ja kovia haastajia vähän kauempaakin. Sääkin suosi, ei ollut liian kuuma, eikä kylmä, eikä edes juuri satanut vettä. Kärkisijoista ajettiin kovia kamppailuita kaikissa luokissa.

Paikallisesti tarkastellen kilpailussa nähtiin hyviä paikalliskamppailuita. EVK-luokassa ÄetUA:N Sami Helenius sai finaalissa hyvän lähdön ja ajoi voittoon, toiseksi tuli Huittisten UA:n Sauli Haavisto ja kolmanneksi Kokemäen UA:n Valtteri Rekola. Nuorten luokan voitti KokeUA:n Viljami Rekola, toinen oli Äetsän UA:n Emil Prihti ja kolmanneksi sijoittui Mäntän UA:n Juho Nykänen. Naisissa voitokkain oli EMSC:n kuljettaja Nina Lavikainen ja toiseksi sijoittui HyUA:n Senja Kuittinen. Kolmanneksi suurimman pystin sai ajostaan ÄetUA:n Linda Mansikkamäki. Yleisessä luokassa ”vieraat yllättivät”, kun kolmen kärkeen ajoivat NoorUA/MK:n Henry Djakonowsky, SatUA:n Rami Lehtonen ja SomUA:n Robert Rasi.

Pappojen pysteistä mahtavimman ajoi V-SUA:n Mika Kiveinen ja toiseksi sijoittui L-H UA:n Erkki Heikkilä. Kilpailun järjestäneen Säkylän UA:n Veli-Matti Ollonqvist kätteli palkintojen jaossa kilpailunjohtaja Elina Peipon ja kilpailun sihteeri Janika Arjasalon pariin kertaan, Pappaluokan kolmanneksi ja EVK:n viidenneksi sijoittuneena.

Kilpailussa palkittiin lisäksi Parhaana Säkylän UA:n kuljettajana Rami Helin, Paras kaato -palkinnon sai OrSUA:n Heikki Korkeila, Yleisen luokan paras EVK-auto –palkinnon sai Espoon UA:n Olli Lavikainen ja Toimitsija-pokaalin sai hinauksien hoitamisesta HuiUA:n Jyrki Tuumanen.

Japirak JM

Huittisten UA:n kuljettajista voitokkain kuljettaja oli EVK:n toinen, Sauli Haavisto.

Japirak JM

Yleisen A-finaalin voittoon ajoi NoorUA/MK:n Henry Djakonowsky.

Japirak JM

EVK:n voittaja Sami Helenius numerolla 51.

Japirak JM

#Eikiusita -autobongauksia varikolta.

Tulokset:

Yleinen (69): 1) Henry Djakonowsky, NoorUA/MK, Leppijoki Fiat, 2) Rami Lehtonen, SatUA, Lehtonen Racing Fiat, 3) Robert Rasi, SomUA, DoDiin Racing vw, 4) Olli Lavikainen, EMSC, Betomik Racing Volvo, 5) Tero Helenius, ÄetUA, HH Paakeli, 6) Teemu Lähde, ÄetUA, VKR-Fiat, 7) Tero Hakanen, L-H UA, Maaanrak. J.Mäentausta Fiat, 8) Sami Helenius, ÄetUA, Eleonora Voorti, 9) Petri Takku, KokeUA, kimppa kupla, 10) Jani Kuljuntausta, PunMK/UA, TursanPaja Fiat.

EVK (50): 1) Sami Helenius Sami, ÄetUA, Eleonora Voorti, 2) Sauli Haavisto, HuiUA, Laatupalvelu volvo, 3) Valtteri Rekola, KokeUA, Ropatech Opel, 4) Mikko Ikonen, HyUA, Betomik Racing Volvo, 5) Veli-Matti Ollonqvist, SäkUA, RAT & ROR Ford, 6) Kimmo Lampinen Kimmo, PunMK/UA, Vanttilan Paja Corolla, 7) Kalle Innanmaa, SAU, sorvaamo sumppi, 8) Juha Torvinen, V-SUA, Rallitalli Opel, 9) Sami Kukkonen, RauUA, suoraX Honda, 10) Jani Lipponen, LvUA, Ujo Racing Vectra.

Nuoret (20): 1) Viljami Rekola, KokeUA, Ropatech Fiat, 2) Emil Prihti ÄetUA, Mauton Laama VW, 3) Juho Nykänen, Mäntän UA, Torvelo Racing Victoria, 4) Esa Sarkimo, LohUA, Oskarin-Oksa vw, 5) Sami Honkakangas Sami, SäkUA, tipi racing fiiatti, 6) Samuli Saarela, SAU, Roismala Racing Ford, 7) Roope Järvi, LoiUA, Fiatti, 8) Matti Virtanen, SomUA, Hartsan paja Mazda, 9) Riku Virtanen, SaloUA, Jyrkintaksi BMW, 10) Niko-Petri Valtonen, RaisUA, NPV-racing Golf.

Naiset (21): 1) Nina Lavikainen, EMSC, Betomik Racing VW, 2) Senja Kuittinen, HyUA, Lady Possu vw, 3) Linda Mansikkamäki, ÄetUA, Eleonora Ford, 4) Satu Hurme, NaSU, osatuonti vw, 5) Sari Suontausta, ÄetUA, VKR-Fiat, 6) Pia Urén-Akkanen, HyUA, VW Kupla, 7) Niina Lähteenmäki, NoorUA/MK, Tipi Racing Vekkuli, 8) Veera Järvenpää, ÄetUA, HH Paakeli, 9) Sirpa Kaipila, LemUA, HJS Racing Ford, 10) Emilia Ehrnsten, LvUA, Ujo Racing Vectra.

Papat (13): 1) Mika Kiveinen, V-SUA, moottorikoneistamo SÄLE vw, 2) Erkki Heikkilä, L-H UA, Tante Fiat, 3) Veli-Matti Ollonqvist, SäkUA, RAT & ROR Ford, 4) Tarmo Kivimäki Tarmo, OrSUA, Pispalasi OY Toyota, 5) Jari Komulainen, MynUA, Opel, 6) Kimmo Juhola, SäkUA, Kota Racing Ooppeli, 7) Timo Kyynäräinen, V-SUA, kuppeli vw, 8) Kari Toivonen, SäkUA, paja ford, 9) Hannu Ketomäki, LapUA, Konekorjaamo pösö, 10) Ari Mannila, NoorUA/MK, LRT VW.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top