Poliisioperaatio Punkalaitumella – Murroista epäiltyjä kiinni

Uutiset

Toinen takaa-ajetuista autoista törmäsi poliisiautoon ja toinen ajoi tieltä. Kiinniotettuja epäillään useista murroista. Tapauksiin saattaa liittyä muitakin henkilöitä.

Punkalaitumella oli poliisioperaatio varhain perjantaiaamuna neljän-viiden aikaan. Siihen osallistui partioita Sisä-Suomen, Hämeen ja Lounais-Suomen poliisilaitosten alueelta. Poliisi otti kiinni yhteensä kolme henkilöä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisi yritti pysäyttää murtoon epäiltyä autoa. Auto lähti pakenemaan ja ajoi myöhemmin lujaa päin pysäyttävän poliisiauton vasenta takakulmaa. Tilanteesta selvittiin hyvin lievin henkilövahingoin. Ajoneuvot vaurioituivat liikennekelvottomiksi.

Pysäytettävässä autossa ollut mies otettiin paikalla kiinni. Häntä epäillään muun muassa osallisuudesta Huittisissa tehtyyn murtoon katsastusasemalle ja Punkalaitumella apteekkimurtoon.

Tilannetta selvittämässä ollut Hämeen poliisilaitoksen partio sai paikalta uuden tehtävän apteekkimurtoon liittyen. Partiota Punkalaitumella vastaan tullut toinen auto lähti pakoon ja lyhyen takaa-ajon päätteeksi suistui ulos tieltä. Poliisi otti paikalta kiinni miehen ja naisen. Heidän epäillään liikkuneen anastetulla autolla ja liittyvän apteekkimurtoon. Ulosajosta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Tapahtumaan liittyen poliisi etsii vielä tiettyjä henkilöitä ja kokonaisuuteen saattaa liittyä useita eri rikosasioita. Asian selvittey on alkuvaiheessa ja tutkinta kestänee useita viikkoja. Toistaiseksi poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Asiaa tutkitaan keskitetysti Sisä-Suomen poliisilaitoksella Sastamalan poliisiasemalla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat