Työttömien määrä kasvanut Lounais-Pirkanmaalla

Uutiset

Suhteellisesti eniten Pirkanmaalla työttömien työnhakijoiden määrä nousi vuodessa Punkalaitumella, jossa kasvuprosentti oli 30.

Viime vuoden kesäkuun lopusta työttömien työnhakijoiden määrä on noussut Sastamalan ja Punkalaitumen muodostamalla Lounais-Pirkanmaalla 14 prosenttia. Suhteellisesti eniten Pirkanmaalla työttömien työnhakijoiden määrä nousi Punkalaitumella, jossa kasvuprosentti oli 30.

Työttömyysaste oli Sastamalassa 12,2 prosenttia ja Punkalaitumella 12,0 prosenttia.

Vuoden aikana työttömien työnhakijoiden määrä on noussut Satakunnassa miltei kaikissa kunnissa. Vain Köyliössä ja Säkylässä on tapahtunut vähenemistä. Köyliön työttömyysprosentti 7,2 ja Säkylän 8,0 olivat alhaisimmat. Huittisten työttömyysprosentti oli 10,0.

Työttömyysaste oli Pirkanmaalla 15,7 sekä Satakunnassa ja koko maassa 14,0 prosenttia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat