ILMOITUS

Lavian palossa auttaneille SPR:n huomionosoitus

Uutiset

Maailman ensiapupäivää vietetään lauantaina.

Suomen Punainen Risti myöntää huomionosoituksia rohkeasta auttamisesta. Tunnustuksen saavat muiden muassa lavialaiset Matias Tiisala, Olli Heikkilä, Petri Saari, Tomi Toivola ja Konsta Hakala, jotka auttoivat asukkaita tulipalossa.

“Kaikki palkitut ovat toimineet esimerkillisellä tavalla. Kun jotain sattuu, tärkeintä on, että auttaa nopeasti omien taitojensa mukaan. Koskaan ei saa ajatella, että ei osaa auttaa”, muistuttaa Punaisen Ristin ensiavun asiantuntija Kristiina Myllyrinne.

Ensiavun huomionosoitukset jaetaan aina Maailman ensiapupäivänä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top