Saarioinen aloittaa yt-neuvottelut

Uutiset

Saarioinen Oy ja Artekno-Saarioinen Oy aloittavat yhteistoimintaneuvottelut organisaatiomuutoksista, töiden järjestelyistä, työsopimusmuutoksista sekä henkilöstön vähentämisestä tuotannollisella ja taloudellisella perusteella.

Alustava arvio irtisanomisten määrästä on enintään 85 henkilöä, joista työntekijöitä olisi 45 sekä toimihenkilöitä, ylempiä toimihenkilöitä ja johtoa 40. Neuvottelut koskevat kaikkia yhtiöiden palveluksessa työskenteleviä.

Arviot sisältävät myös mahdollisten ulkoistusten myötä toisen työnantajan palvelukseen siirtyvät henkilöt. Lisäksi suunnitellaan koko henkilöstön lomauttamista ajanjaksolla 16.11.–30.4. määräajaksi, joka tarkentuu myöhemmin.

Saarioinen kertoo olevansa kuluvalle vuodelle asetetuista tavoitteista merkittävästi jäljessä. Kannattavuuden parantamiseksi suunnitellaan ensi vuodelle noin 8,5 miljoonan euron säästöohjelmaa. Se toteutetaan kustannuksia karsimalla ja toimintaa tehostamalla.

Saarioisilla on tehdas muun muassa Huittisissa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top