Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rattijuoppo ajoi rajusti tieltä Sastamalassa

Uutiset

Torstaina iltapäivällä Sastamalassa Vesilahdentiellä suistui henkilöauto pellolle. Sekava ja agressiivinen mies ei suostunut poistumaan savuavasta autosta.

Torstaina iltapäivällä hätäkeskus ilmoitti poliisille kovaa vauhtia ajaneesta maastohenkilöautosta, joka oli suistunut Sastamalassa ulos Vesilahdentiellä. Kuljettajan paikalla istunut sekava ja agressiivinen mies ei suostunut poistumaan savuavasta autosta.

Auto oli tullut valtatien 12 suunnasta ja ajautunut Kaltsilantien risteyksen kohdilla oikealle pellolle. Siellä se jatkoi matkaansa 150 metriä päätyen omakotitalon takapihalle.

Paikalle menivät poliisi, palokunta ja ambulanssi. Pelastuslaitoksen väki sai puhutettua sekavan kuljettajan ulos autosta. Vuonna 1943 syntynyt mies puhalsi alkometriin 2,63 promillea. Mitä ilmeisimmin korkeat promilleluvut oli saatu auton jalkatilasta löytyneestä 40 %:n Higland-viskipullosta.

Vauhdikkaassa ulosajossa mies oli lyönyt päänsä tuulilasiin. Hänet toimitettiin verikokeisiin ja edelleen sairaalahoitoon.

Poliisi määräsi miehen väliaikaisen ajokieltoon. Keulasta ja pohjasta vaurioituneesta autosta poistettiin rekisterikilvet valvontakatsastusta varten.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top