MAINOS

Kokemäellä ylinopeus ja ojaanajo

Uutiset

Samuli Kinnari

Lauantaina vähän puolen yön jälkeen Kokemäellä Satakunnantiellä tuli poliisiautoa vastaan henkilöauto ylinopeudella. Vauhtia oli kuudenkympin alueella 119 km/h. Ratissa oli köyliöläinen nuorukainen. Hänen ajokorttinsa jäi poliisin haltuun. Nuorukaista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kauvatsalla suistui henkilöauto ojaan perjantai-iltana. Poliisin noin kello 18.50 saaman ilmoituksen mukaan Kauvatsantien ja Koivusentien risteyksessä oli auto ojassa. Poliisin mennessä paikalle ei siellä ollut enää ketään.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top