ILMOITUS

Jännitys kihelmöi Pukstaavin Pimeässä perjantaissa

Uutiset

Pimeä perjantai

Sastamalassa Pukstaavissa Pimeä perjantai tarjoaa tänä iltana tarinoita pirkanmaalaisista rikoksista ja tosielämän murhamiehistä.

Vieraana on kello 18 kirjailija ja rikostoimittaja Tuomas Rimpiläinen kertomassa 1920- ja 1930-luvulla tapahtuneista tosielämän murhatapauksista, joista hän on kirjoittanut kirjan Messukylän veriteko. Tuomas Rimpiläistä haastattelee monelle toimittajana tuttu Hannu Virtanen.

Klo 19.15 lavalle astuu elokuvantekijä Nalle Mielonen, jonka filmografiaan kuuluu muun muassa kolme palkittua lyhytkauhuelokuvaa. Hän juttelee museolehtori Sanna Asikaisen kanssa kauhuelokuvista, jännitteen luomisesta ja syntymisestä, sekä lyhytelokuvan tekemisestä. Mieloselta katsotaan myös juuri Iik!-kauhuelokuvafestivaaleilla ensimmäiselle sijalla tullut lyhytelokuva Niin metsä vastaa. Se on valmistunut tänä syksynä.

Illan ohjelmassa on myös pelottavia satuja ja pimeä museokierros synkeimmän talviajan kunniaksi.

Pimeätä perjantaita vietetään kello 18-21. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top