MAINOS

ESP myy liiketoimintansa Lounealle

Uutiset

Etelä-Satakunnan Puhelin Oy myy koko liiketoimintansa Lounais-Suomessa toimivalle Lounea Oy:lle. Kaupan toteutuminen edellyttää yhtiökokouksen hyväksyntää.

Kaupan kohteena oleva liiketoiminta muodostuu muun muassa puhelin- ja laajakaistaliittymistä sekä kaapeli-TV-verkoista. “Kilpailu tietoliikenneyritysten kesken on kovaa, ja menestyminen edellyttää isoja panostuksia sekä verkkoon että tarjottaviin palveluihin. Tästä syystä ESP on investoinut jo usean vuoden ajan kattavaan valokuituverkkoon, jonka avulla pystytään tarjoamaan Sastamalan ja lähikuntien alueella nopeat yhteydet nettikäyttöön ja TV:n katseluun”, kertoo Etelä-Satakunnan Puhelimen hallituksen puheenjohtaja Pasi Lehmus.

“Olemme hakeneet kumppania Etelä-Satakunnan Puhelimelle, jotta voimme varmistaa paikallisen kilpailukykymme jatkossakin. Lounea osoittautui tässä suhteessa ehdottomasti parhaaksi vaihtoehdoksi. Lounea panostaa paikallisuuteen ja paikallisien palveluiden kehittämiseen, mikä oli meille ensiarvoisen tärkeää kumppania valitessamme”, Lehmus jatkaa.

Lounean toimitusjohtajan Veli-Matti Viitasen mukaan Etelä-Satakunnan Puhelimen liiketoiminnan osto tukee Lounean pitkän aikavälin tavoitteita ja strategiaa paikallisesta, vahvasta läsnäolosta. “Tulemme vahvistamaan alueen kilpailukykyä investoimalla valokuituverkkoihin sekä tarjoamalla modernit ja laajat tietoliikenneratkaisut ja digitalisointipalvelut sekä paikallisen palvelun paikallisille yrittäjille ja kuluttajille”, hän toteaa.

Mikäli Etelä-Satakunnan Puhelimen yhtiökokous hyväksyy kaupan, liiketoimintojen yhdistäminen tapahtuu vuoden vaihteessa. Yhtiökokous on koolla 16. joulukuuta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top