Keikyän koulun lakkauttaminen valtuuston päätettäväksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginhallitus esittää -valtuustolle äänin 10-3, että Keikyän koulu lakkautetaan kevätlukukauden jälkeen. Oppilaiden lähikouluksi osoitetaan Pehulan koulu. Muilta osin palveluverkkoselvityksen valmistelutilanne merkitään tiedoksi.

Pentti Jarkon (kesk.) tekemä ja Maire Villon (ps.) kannattama vastaesitys ei olisi vienyt Keikyän koulun lakkauttamista nyt valtuustoon. Sen mukaan läntisen alueen perusopetuksen palveluverkkoselvityksen tilanne olisi merkitty tiedoksi ja asiaan palattu, kun koko kaupunkia koskeva tarkastelu investointitarpeineen on käytettävissä. Äänestyksessä tätä kannatti myös Taina Niemi (kesk.) </p> <p>Kaupunginjohtajan esityksen kannalla olivat sosiaalidemokraattien [h]Jenni Jokinen ja Reino Sivonen, kokoomuksen Jari Andersson, Taru Kaaja, Päivi Pelttari ja Marko Suoniemi, vasemmistoliiton Leena Saarela, kristillisdemokraattien Jukka-Pekka Selin, perussuomalaisten Aatto Liukko-Sipi ja keskustan Pauli Mäkelä.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Päätökseksi tullut kaupunginjohtajan esitys oli kasvatus- ja opetuslautakunnan mukainen. Lautakunta esitti Keikyän koulun lakkauttamista ja edellytti perusopetuksen palveluverkkoselvityksen tekemistä koko Sastamalan alueelta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top