ILMOITUS

Hartela rakentaa Sastamalan Citymarketin

Uutiset

Samuli Kinnari

Kesko ja Hartela ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Sastamalan uuden K-citymarketin rakentamisesta. Uusi kauppa avaa ovensa asiakkaille keväällä vuonna 2017.

“Hienoa, että yhteistyö hankkeen tiimoilta käynnistyy Hartelan kanssa ja hanke etenee suunnitelmien mukaisessa aikataulussa”, sanoo Keskon kauppapaikkapäällikkö Petteri Tastula.

Kauppakiinteistö on kooltaan noin 8 300 neliötä. Rakennukseen tulee hypermarketin lisäksi etumyymälätiloja pienemmille toimijoille. Investoinnin arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Hartela toimii hankkeen pääurakoitsijana. Talotekniikkaurakoiden valinta on parhaillaan käynnissä ja ne saadaan päätökseen ennen joulua.

“On hienoa päästä jatkamaan Keskon kanssa pitkään jatkunutta yhteistyötä myös K-citymarket Sastamalan rakentamisessa ja sitä kautta osalliseksi myös Sastamalan kaupallisten palvelujen laajentamisessa”, toteaa Hartelan aluejohtaja Antti Marttila.

Sastamalan K-citymarketista tulee ketjun uusimman konseptin mukainen. Tontilla palvelee myös jatkossa Neste Oil –polttoainejakelupiste.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top