MAINOS

Vuoden Kirjapää Hannu Nikkilä on todellinen kirjasuurlähettiläs!

Uutiset

Samuli Kinnari

Hannu Nikkilä

Hallintojohtaja Hannu Nikkilä jäi eläkkeelle aiemmin tänä vuonna. Valtuustoryhmät muistivat Nikkilää kesällä, kättelyvuorossa vihreiden Eveliina Asikainen.

Sastamalassa kaupungin hallintojohtajan virasta hiljattain eläköitynyt Hannu Nikkilä on saanut tämän vuoden Kirjapää-arvonimen.

Raati perustelee valintaa muun muassa sillä, että Hannu Nikkilällä on ollut ja on edelleen merkittävä vaikutus nykyisen Kirja-Sastamalan olemassaoloon. Hän on ollut alusta asti vahvasti mukana esimerkiksi Vanhan kirjallisuuden päivissä. Nikkilä on ollut tärkeä vaikuttaja myös Rudolf Koivun ystävien, Herra Hakkaraisen talon, sekä Pukstaavin ja Suomen kirjainstituutin takana. Raati toteaa, että Hannu Nikkilä suhtautuu kirjaan ja Kirja-Sastamalaan innostuneesti ja intohimoisesti, innostaa ympärillään olevia, luo verkostoja ja pitää niitä yllä. Häntä tituleerataan todelliseksi kirjasuurlähettilääksi.

Vuoden Kirjapään valinnasta vastanneeseen raatiin kuuluivat kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg, kirjakaupunkityöryhmän puheenjohtaja Päivi Pelttari ja markkinointipäällikkö Johanna Kurkikangas.

Kolme Kirjapäätä

Ensimmäiseksi Kirjapääksi valittiin kaksi vuottan sitten kirjailija Mauri Kunnas. Viime vuonna arvonimen sai kirjailija, kustantaja Marko Vesterbacka.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top