ILMOITUS

Sastamala ja kumppanit järjestelevät valvontaeläinlääkäriyhteistyötä

Uutiset

Samuli Kinnari

Useamman vuoden voimassa olleella sopimuksella on Sastamalan ja Rauman kaupunkien sekä Pyhäjärviseudun kesken sovittu valvontaeläinlääkärien yhteistoiminnasta ja valvontaeläinlääkärin tehtävien hoitamisesta Pyhäjärviseudun ympäristötoimiston alueella.

Tällä hetkellä Sastamalassa on kaksi valvontaeläinlääkäriä ja Raumalla yksi. Pyhäjärviseudun ympäristötoimistoon palkataan oma valvontaeläinlääkäri tänä vuonna. Neuvotteluissa on tultu yhteisymmärryksessä siihen tulokseen, että nykyinen sopimus on syytä irtisanoa.

Jatkossa eläinlääkärien valvontatehtävät järjestettäisiin niin, että Pyhäjärviseutu ja Rauma jatkavat kiinteää yhteistyötä, jossa Rauman valvontaeläinlääkärin työstä noin puolet kohdistuisi Pyhäjärviseudun kuntiin. Pyhäjärviseudun valvontaeläinlääkärin tehtävät kohdistuisivat kokonaan Pyhäjärviseudun kuntiin lukuun ottamatta Rauman valvontaeläinlääkärin sijaisuuksina Raumalla tehtäviä töitä. Sastamalan valvontaeläinlääkärien työt kohdistuisivat kokonaan Sastamalan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueelle.

Harvoin toistuvia poikkeuksellisia tehtäviä ja sijaistamisia varten päätettäisiin, että valvontaeläinlääkäreillä on toimivalta toistensa alueilla.

Sastamalan yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunnassa asia on esillä keskiviikkona.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top