ILMOITUS

Timo Jaakkolalle Tiedonjyvä-palkinto

Uutiset

Timo Jaakkola

Timo Jaakkola.

Maataloustoimittajien yhdistys on palkinnut vuotuisella Tiedonjyvä-palkinnolla asiantuntijajohtaja Timo Jaakkolan Nordea Pankista. Hän myös viljelee kasvinviljelytilaa Sastamalassa Mouhijärvellä.

Nordeassa maa- ja metsätalousasiakkaiden asiantuntijajohtajana työskentelevä Timo Jaakkola ottaa aktiivisesti ja rohkeasti kantaa maatalouselinkeinoon liittyviin talousasioihin tavoitteenaan maatilojen kannattavuuden parantaminen. Maataloustoimittajat kiittävät, että hän myös vastaa auliisti, nopeasti ja selkeästi maa- ja metsätalouden rahoitusasioita koskeviin kysymyksiin.

Timo Jaakkola kertoo asiat suoraan, vaikka kaikki maatalousyrittäjät eivät varmasti siitä aina pidäkään. Hän on ottanut kantaa muun muassa korkeisiin peltojen osto- ja vuokraushintoihin sekä kevyin perustein tehtyihin kone- ja rakennusinvestointeihin.

Maataloustoimittajien mukaan kannanotot osoittavat, että Timo Jaakkola on pankin toimihenkilönäkin maatalousyrittäjien puolella kannustaen yrittäjiä harkitsemaan investointejaan ja lainanottoaan huolellisemmin.

Agronomina ja maatalousyrittäjänä Timo Jaakkola tuntee hyvin maanviljelijöiden arjen ja osaa siten puhua viljelijöiden kieltä, Maataloustoimittajien yhdistys luonnehtii.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top