Lounean yt-neuvottelut päätökseen – Kuusi irtisanotaan

Uutiset

Puhelinpylväs

Tietoliikenneyhteyksiä ja –palveluja tarjoavan Lounea Oy:n yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Yt-neuvottelut koskivat Lounean ostaman Etelä-Satakunnan Puhelin Oy:n liiketoiminnan yhdistämistä Louneaan.

“Yhteistoimintaneuvottelut käytiin hyvässä, yhteistoimintalain mukaisessa hengessä ja ne vietiin päätökseen täydessä yhteisymmärryksessä henkilöstön edustajien ja työnantajan välillä. Lähdemme nyt rakentamaan uutta, yhteistä tulevaisuutta yhteisin toimintamallein ja organisaatioin”, sanoo Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

Neuvottelujen tuloksena Lounea irtisanoo yhteensä kuusi työsuhdetta. Työnsä menettävien henkilöiden työntekovelvoite pyritään päättämään mahdollisimman pian, jotta he pääsevät uuden työn hakuun. Lounea auttaa työnsä menettäviä myös työllistymään uudelleen muun muassa tarjoamalla heille uudelleensijoittumispalveluita.

Tammikuussa alkaneiden yt-neuvottelujen piirissä oli sekä Lounean että Etelä-Satakunnan Puhelimen henkilöstö.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top