Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Saskylle avustus maahanmuuttajien koulutukseen

Uutiset

Tavoitteena on löytää yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän kanssa toimiva malli maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden työllistymisen nopeuttamiseksi.

Sastamalan koulutuskuntayhtymä on saanut valtion erityisavustusta maahanmuuttajien koulutukseen.

Sastamalan koulutuskuntayhtymä vieraili yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijoiden kanssa opetus- ja kulttuuriministeriössä tapaamassa ylijohtaja Mika Tammilehtoa sekä erityisavustaja Matias Marttista tammikuussa. Keskustelujen ja käynnin perusteella Sasky haki valtion erityisavustusta kehittämään maahanmuuttajien työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja työvaltaisen koulutuksen toteuttamistapoja yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.

Kokeilun avulla voidaan kehittää ja ottaa käyttöön työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja ohjaamisen uusia välineitä ja niihin kytkeytyviä pedagogisia, valtakunnallisia toimintamalleja. Ministeriö on myöntänyt täysimääräistä avustusta yhteensä 74 000 euroa. Avustuksen käyttöaika on kuluvan vuoden loppuun.

Kokeilun tavoitteena on löytää yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän kanssa toimiva malli maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden työllistymisen nopeuttamiseksi.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top