ILMOITUS

Saskylle avustus maahanmuuttajien koulutukseen

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan koulutuskuntayhtymä on saanut valtion erityisavustusta maahanmuuttajien koulutukseen.

Sastamalan koulutuskuntayhtymä vieraili yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijoiden kanssa opetus- ja kulttuuriministeriössä tapaamassa ylijohtaja Mika Tammilehtoa sekä erityisavustaja Matias Marttista tammikuussa. Keskustelujen ja käynnin perusteella Sasky haki valtion erityisavustusta kehittämään maahanmuuttajien työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja työvaltaisen koulutuksen toteuttamistapoja yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.

Kokeilun avulla voidaan kehittää ja ottaa käyttöön työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja ohjaamisen uusia välineitä ja niihin kytkeytyviä pedagogisia, valtakunnallisia toimintamalleja. Ministeriö on myöntänyt täysimääräistä avustusta yhteensä 74 000 euroa. Avustuksen käyttöaika on kuluvan vuoden loppuun.

Kokeilun tavoitteena on löytää yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän kanssa toimiva malli maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden työllistymisen nopeuttamiseksi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top