VaLePa vei lentopallon ilosanomaa Poriin

Uutiset

Berliinistä CEV-cupin ottelusta perjantai-iltana palannut Vammalan Lentopallo pääsi Mestaruusliigassa heti tositoimiin. Lauantaina VaLePa vei lentopallon ilosanomaa Poriin pelaamalla siellä kotiottelun Team Lakkapäätä vastaan. Tiukasta tahdista huolimatta VaLePa voitto irtosi 3-1 (24-26,25-20,25-23,27-25).

Kentälle marssivat tuoreet miehet passari Antti Eskon johdolla. “Pitkän pelirupeaman ja matkustamisen jälkeen päätimme pelata tänään tuoreilla miehillä. Ensimmäisessä erässä tuli paljon virheitä, mutta paransimme sen jälkeen selvästi. Nuorilla pelaajilla oli hyvä asenne koko pelin ajan”, kiitteli joukkoaan päävalmentaja Ugis Krastins.

Sunnuntaina VaLePa matkustaa Korson Vedon vieraaksi. Ottelu pelataan näytösmielessä Karkkilassa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top