Kolme miestä pelastettiin kylmästä vedestä Sastamalassa

Uutiset

Sastamalassa pelastuslaitos sai hälytyksen Ellivuoren suuntaan Karkunkyläntielle torstaina kello 11.45.

Päivystävä palomestari Tommi Lönnqvist kertoo, että veden varasta Oksalon saaresta pohjoiseen pelastettiin kolme miestä. He olivat olleet kalastamassa. Poliisin mukaan miehet olivat liikkuneet veneessä, minkä vuoksi veneeseen pääsi yllättäen vettä.

Miesten avunhuudot kuultiin melko kaukaa Karkun puolella. Kahdella heistä oli pelastusliivit ja yksi piti kiinni kaatuneesta veneestä. Miehet ehtivät olla kylmässä vedessä lähes puoli tuntia. “Se on pitkä aika veden lämpötilaan nähden”, Lönnqvist sanoo.

Palokunta haki kylmettyneet miehet rantaan, jossa lääkäri antoi heille ensihoidon. Tämän jälkeen miehet kuljetettiin ambulansseilla jatkohoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan, jonne yksi heistä joutui jäämään.

Alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen.

Paikalla oli pelastuslaitoksen yksiköitä Vammalasta ja Kiikasta, lääkärihelikopteri sekä poliisi.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top