Pääsiäisenä poutaantuu ja lämpenee

Uutiset

Pääsiäinen, pääsiäistipu

Sää on pitkäperjantaina vielä epävakaista ja pilvistä, mutta lauantaina alkaa poutaantua. Pääsiäistä vietetäänkin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä.

Ilmatieteen laitoksen mukaan Suomen yli kulkee pitkäperjantaina sadealue koilliseen. Sateet tulevat enimmäkseen lumena, etelässä kuitenkin osaksi myös vetenä. Päivälämpötila on maan etelä- ja keskiosassa +1…+4 astetta.

Pääsiäislauantain aamuna sateita esiintyy vielä suurimmassa osassa maata, mutta päivän kuluessa sää alkaa poutaantua lännestä alkaen. Lähinnä maan länsiosassa on iltapäivällä toiveita jo auringonpaisteestakin. Pääsiäislauantain ylin lämpötila on maan länsiosassa mahdollisesti jo +4…+7 astetta.

Pääsiäissunnuntai on varsinkin maan etelä- ja keskiosassa aurinkoinen, poutainen ja lämmin. Lounaistuuli on monin paikoin melko voimakasta ja etenkin aurinkoisilla alueilla myös puuskaista. Päivän ylin lämpötila on laajalti +2…+7, maan länsiosassa paikoin jopa +10 astetta.

Toisena pääsiäispäivän eli maanantaina säässä ei todennäköisesti tapahdu vielä suuria muutoksia sunnuntaihin nähden. Ennusteen epävarmuutta lisää Suomen länsipuolella oleva säärintama, joka lähestyy hitaasti Suomea. Maanantain ylin lämpötila on aurinkoisimmilla alueilla +6…+10 ja pilvien alla +2…+5 astetta.

Pääsiäisen yölämpötilat ovat koko maassa nollan asteen vaiheilla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top