Sastamalan Seudun Yrityspalvelun asiakkaat tyytyväisiä

Uutiset

Sastamalan Seudun Yrityspalvelu

Aloittaville yrittäjille vuokrattavia tiloja Sastamalan Seudun Yrityspalveluissa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Sastamalan Seudun Yrityspalvelun asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kokonaisarviossa yhtiö sai toiminnastaan arvosanan 7,97 asteikolla 4-10.

Yksittäisissä toiminnan osa-alueissa arvosanan kahdeksan tai enemmän asiakkaat antavat palvelun luottamuksellisuudesta (8,6), henkilöstön ystävällisyydestä (8,4), yhteistyön yleisestä sujuvuudesta ja helppoudesta (8,1), henkilöstön asiantuntemuksesta (8,1) sekä toiminnan asiakaslähtöisyydestä (8,0).

Asiakkaiden suositteluhalukkuus palveluille oli erittäin korkea. Lähes yhdeksän asiakasta kymmenestä (86,5 %) suosittelisi omien kokemustensa perusteella Sastamalan Seudun Yrityspalvelun palveluja myös muille.

Alhaisimmat osa-aluearviot, jotka nekin olivat hyvällä tasolla, olivat asiakkaan toimialan tuntemus (7,8), kyky löytää asiantuntijaverkostosta sopivat palvelut ja ohjata oikealle asiantuntijalle eteenpäin (7,7) sekä innovatiivisuus ratkaisuja etsittäessä (7,5).

Vastaajista 72,4 % arvioi tuntevansa Sastamalan Seudun Yrityspalvelun melko tai erittäin hyvin. Pääosa asiakkaista oli käyttänyt palvelutarjonnasta toimivan yrityksen kehittämispalveluja (46,6 %) ja aloittavan yrityksen neuvontapalvelua (42,5 %). Tämän jälkeen käytetyin palvelu oli omistajanvaihdospalvelu, jota oli käyttänyt noin viidesosa (17,8 %) vastanneista.

Tulevaisuuden palvelutarpeista keskeisimpinä esiin nousivat toimivan yrityksen kehittämispalvelut (58,5 %). Seuraavaksi yleisimmät palvelutarpeet koskivat rahoitukseen liittyviä palveluja (35,8 %), omistajanvaihdoksiin liittyviä palveluja (24,5 %) sekä tontti- ja toimitilapalveluja (17,0 %).

Kyselyn kohderyhmänä oli 264 asiakasta, jotka olivat käyttäneet Sastamalan Seudun Yrityspalvelun palveluja viime vuoden aikana. Tutkimusmenetelmänä käytettiin sähköpostikyselyä ja puhelinhaastatteluja. Tutkimus tehtiin tammi-helmikuussa. Vastauksia saatiin yhteensä 76. Tutkimuksen toteutti Innolink Research.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top