Keikyän Kivi ja Sasky kehittävät uusia yhteistyömuotoja kivialan koulutukseen

Uutiset

Kasins

Kotimaisen Kasin-koneen leveys on 5,12 metriä, syvyys 3 metriä ja korkeus 2,70 metriä.

Sastamalan koulutuskuntayhtymä ja Keikyän Kivi syventävät strategista kumppanuuttaan kivialan koulutusyhteistyössä. Vammalan ammattikoulun ja aikuiskoulutusosaston kivialan osaamista on päätetty vahvistaa investoimalla uuteen yhteisesti hankittavaan oppimisympäristöön.

Oppimisympäristö käsittää uuden Kasins-merkkisen koneen. Tavoitteena on rakentaa työelämälähtöinen, oppilaitoksen ja elinkeinoelämän yhteistyöhön perustuva ajantasainen oppimisympäristö, joka tarjoaa nuorille ja jo työelämässä oleville aikuisille mahdollisuuden syventää kivenjalostuksen ja käsittelyn osaamistaan.

Uusi oppimisympäristö edesauttaa opiskelijan ammatillista kehittymistä, työelämävalmiuksia ja luo opiskelijoille joustavia polkuja työelämään siirtymiseksi teknologiateollisuuden aloille. Alueen elinkeinoelämälle uusi oppimisympäristö tarjoaa monipuolisia yhteistyön mahdollisuuksia Vammalan ammattikoulun kanssa.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Saskyn yhtymähallitus esittää yhtymäkokoukselle lisämäärärahan myöntämistä kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan. Yhtymäkokous kokoontuu 16. kesäkuuta.

Oppimisympäristö käynnistyy ensi syksynä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top