MAINOS

Pajurannalle kaksi kakkossijaa

Uutiset

Juuso-Matti Pajuranta

Palkintopallilla Juuso-Matti Pajuranta, Kevin Giacon ja Silvano Bolzoni.

Juuso-Matti Pajuranta jatkoi kilpailukauttansa Italian Turismo-sarjan avausosakilpailussa Adriassa.

Perjantain vapaissa harjoituksissa sastamalalainen oli nopein molemmissa osioissa. Lauantaina jatkettiin aika-ajoilla ja ensimmäisellä kilpailulähdöllä. Aamupäivän aika-ajoissa Juuso-Matti Pajuranta oli molemmissa osioissa toinen jääden ensimmäisessä 1,1 sekuntia ja toisessa 0,7 sekuntia Italian Kevin Giaconille.

Iltapäivällä ajettuun kilpailulähtöön Pajuranta starttasi toisesta ruudusta. Kilpailun alkupuolella hän nousi jo luokkansa kärkeen, kunnes pienen virheen seurauksena Giacon ja Portugalin Manuel Fernandes tulivat sastamalalaisen ohi. Juuso-Matti Pajuranta haki pitkään ohitusta Fernandesista ja onnistuikin lopulta. Giacon oli kärjessä kuitenkin jo karannut kauas, vaikka Pajuranta ajoi vielä viimeisellä kierroksella kilpailun nopeimman kierroksen.

Sunnuntaina aamupäivällä ajettuun kilpailulähtöön Juuso-Matti Pajuranta starttasi lauantain tapaan toisesta ruudusta ja onnistui nousemaan jo lähtösuoralla luokkansa kärkeen. Radan kolmannessa mutkassa hän kuitenkin teki pienen vaihtovirheen ja Kevin Giacon pääsi ohittamaan hänet. Tämän jälkeen kaksikko ajoi peräkkäin ruutulipulle asti.

“Perjantaina oli hyvä kyyti päällä, mutta lauantaina auto ei toiminut niin kuin olisin halunnut. Sunnuntaina pääsin lähdön jälkeen jo edelle, mutta sitten vaihde ei oikein mennyt päälle ja Giacon pääsi ohittamaan minut. Sen jälkeen vauhtini ei vain riittänyt haastamaan Giaconia kärjessä ja tulokseksi jäi kaksi kakkossijaa”, kertasi Juuso-Matti Pajuranta viikonlopun päätteeksi.

Seuraavaksi sastamalalaisen kausi jatkuu toukokuun lopulla Italian Imolassa Trofeo Abarth Nazionale -sarjassa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top